Ανατροπή στο τροχαίο Παντελίδη: O εισαγγελέας καλεί τις Αρναούτη και Κυριάκου για κατάθεση

Ανατροπή στο τροχαίο Παντελίδη: O εισαγγελέας καλεί τις Αρναούτη και Κυριάκου για κατάθεση Facebook Twitter
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Αν και έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από το θάνατο του τραγουδιστή, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τυχόν ευθύνες της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου που επέβαιναν στο τζιπ.

Το protothema.gr αναφέρει μάλιστα πως ο εισαγγελέας καλεί ως ύποπτες τις Αρναούτη και Κυριακού για ψευδορκία και μόνο την Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Οι νεαρές κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου ενώ ο εισαγγελέας κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι.

Ανατροπή στο τροχαίο Παντελίδη: O εισαγγελέας καλεί τις Αρναούτη και Κυριάκου για κατάθεση Facebook Twitter

Από το περιβάλλον της οικογένειας του τραγουδιστή κάνουν λόγο για δικαίωση που ήρθε ένα χρόνο αργότερα μετά τον αγώνα του έδωσαν μαζί με το δικηγόρο Χαράλαμπο Λυκούδη.

Στις αρχές του χρόνου η μητέρα του Παντελίδη, Αθηνά, μαζί με τον κ. Λυκούδη κατέθεσαν στον εισαγγελέα τον φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων και με υπόμνημα η οικογένεια στράφηκε κατά της Κυριακού και της Αρναούτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην πρώτη και ψευδορκία και στις δύο.

Ο εισαγγελέας, σε ό,τι αφορά στο αίτημα του DNA δέχτηκε να εξεταστεί συμπληρωματικά το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πίσω μέρος του τιμονιού του μαύρου τζιπ Mercedes, για το οποίο αν και στην έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι είναι αγνώστου προσώπου, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας αποφαίνεται ότι οι 5 από τους 17 τύπους του DNA είναι ίδιοι με της Κυριάκου.

Όπως λένε πρόσωπα του περιβάλλοντος Παντελίδη δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται η Αστυνομία ότι είναι αγνώστου προσώπου την ίδια ώρα που ο τεχνικός σύμβουλος δίνει πιθανότητες 99% να είναι δικό της.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας όρισε ιατροδικαστή προκειμένου να διαλευκανθεί αν είναι συμβατά τα χτυπήματα που έφερε ο τραγουδιστής, με τη θέση του οδηγού καθώς οι ιατροδικαστές-τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας απεφάνθησαν ότι ήταν ασύμβατα με τη θέση του οδηγού ενώ ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι η εμφάνιση ενός μυστηριώδους προσώπου ο οποίος φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας και το οποίο η εισαγγελία καλεί για εξέταση.

Με πληροφορίες από protothema.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM