O Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε εταιρία είσπραξης κοινοχρήστων

O Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε εταιρία είσπραξης κοινοχρήστων Facebook Twitter
(φώτο αρχείου)
4

Η αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εταιρία είσπραξης κοινοχρήστων στην οδό Ψαρών στην Ομόνοια, μέσω ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Indymedia.

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, πως «σε μία πόλη με τουλάχιστον 100.000 άδεια σπίτια και χιλιάδες κόσμου να κοιμάται στο δρόμο, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να γίνονται πλειστηριασμοί που πετάνε κόσμο στο δρόμο. Ο μόνος λόγος που δεν έχουν ακόμα επικρατήσει τέτοιες πρακτικές είναι οι κοινωνικές αντιστάσεις που εκδηλώνονται με επίκεντρο τους πλειστηριασμούς και μέχρι τώρα έχουν κυρίως τη μορφή μαζικών παρεμβάσεων που παρεμποδίζουν τη διαδικασία. Το πρόβλημα ωστόσο είναι πολύ ευρύτερο και οι ευθύνες βαραίνουν πολύ περισσότερους από τους "συνήθεις ύποπτους" των τραπεζών που ξερογλείφονται στη γωνία, των συμβολαιογράφων που νίπτουν τας χείρας τους και των εκάστοτε διαχειριστών της εξουσίας που υπογράφουν με χέρια και με πόδια ό,τι τους ζητηθεί.»

Σημειώνεται ότι χθες, περίπου δεκαπέντε άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προκάλεσαν φθορές και πέταξαν φέιγ βολάν στην εταιρία είσπραξης κοινοχρήστων.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια