Η ανακοίνωση-οδηγία προς τους οδηγούς των ταξί για τον serial killer στην Κηφισιά

Η ανακοίνωση-οδηγία προς τους οδηγούς των ταξί για τον serial killer στην Κηφισιά Facebook Twitter
0

Σε επιφυλακή καλούνται να είναι όλοι οι οδηγοί ταξί μετά τη δολοφονία συναδέλφου τους στην Κηφισιά η οποία τελικά συνδέεται με μια ακόμη επίθεση την ίδια περιοχή.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δολοφόνου, που εκτέλεσε, προχθές τα μεσάνυχτα, έναν 52χρονο οδηγό ταξί, στην Κηφισιά, είναι σε εξέλιξη και μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης, οι οδηγοί ταξί είναι ανάστατοι.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ από το δελτίο του Ε, στη συχνότητα των ραδιοταξί ακούγεται ανακοίνωση-οδηγία, η οποία ζητά από τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί για οποιονδήποτε πελάτη ταιριάζει στην περιγραφή του δράστη.


«Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που κινούνται στις περιοχές των βορείων προαστίων και ειδικότερα Μαρούσι, Νέα Κηφισιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε άνδρα μετρίου αναστήματος 1,70-1,75, μελαχρινός, ηλικίας 35-40 ετών, ο οποίος παίρνει ταξί από τις πιάτσες είτε διερχόμενα ταξί από Μαρούσι, Νέα Κηφισιά και πραγματοποιεί τοπικές διαδρομές», αναφέρεται στην ανακοίνωση-οδηγία η οποία κάνει λόγο για δύο ένοπλα κρούσματα.

Video από enikos.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ