Τούρκοι στρατιωτικοί συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα

Τούρκοι στρατιωτικοί συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα Facebook Twitter
4

Στην Αλεξανδρούπολη κρατούνται εδώ και μερικά 24ωρα δύο Τούρκοι στρατιωτικοί, που φέρονται να μετείχαν στην ομάδα των πραξικοπηματιών που θα υλοποιούσαν το σχέδιο δολοφονίας Ερντογάν.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», οι δύο άντρες εισήλθαν παράνομα στην χώρα μέσω Έβρου και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ορεστιάδας.

Στις 20 Φεβρουαρίου μέσω συνηγόρου κατέθεσαν αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου στην αρμόδια υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμενων του τουρκικού στρατού που κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη από τις τουρκικές αρχές.

Πηγή: Καθημερινή

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM