Ηράκλειο: Ορθοπεδικός κατηγορείται για αποπλάνηση 12χρονης μέσα στο ιατρείο του

Ηράκλειο: Ορθοπεδικός κατηγορείται για αποπλάνηση 12χρονης μέσα στο ιατρείο του Facebook Twitter
0

 

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο παραπέμπεται για να δικαστεί ένας ορθοπεδικός τεχνικός, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο καταγγελλόμενος, κατά τη διάρκεια εξέτασης του ανήλικου κοριτσιού στο ιατρείο του, τοποθέτησε στην ανήλικη δύο «κηδεμόνες» για την διόρθωση της σκολίωσης ενώ της συνέστησε να υποβληθεί σε «ηλεκτροθεραπεία».

Μάλιστα, όπως περιέγραψε το κορίτσι στην αδερφή του στην οποία και εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό, ο κατηγορούμενος της είχε περιγράψει όλη τη διαδικασία της εξέτασης με λεπτομέρειες, εξηγώντας της πως θα πρέπει να κλείσει τα μάτια και στο στόμα της για να της τοποθετήσει ένα φουσκωμένο γάντι ώστε να αναπνέει καλύτερα.

Το 12χρονο κορίτσι, όμως, κατά τη διάρκεια της εξέτασης αντιλήφθηκε πως ο κατηγορούμενος τοποθέτησε στο στόμα της το πέος του, γεγονός που ομολόγησε αργότερα στη μητέρα της.

Η οικογένεια υπέβαλλε παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του κατηγορούμενου για την κακουργηματική πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και πλέον αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

«Το ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε την προαναφερόμενη πράξη προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης τόσο κατά την προκαταρκτική εξέταση και την κύρια ανάκριση, στις οποίες αυτή περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που έγινε η δήθεν θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε ο κατηγορούμενος και υπογραμμίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το φουσκωμένο γάντι που της είχε επιδείξει ο κατηγορούμενος πριν να κλείσει τα μάτια της δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο που της έβαλε στο στόμα αφού όταν άνοιξε τα μάτια είδε ανέπαφο το γάντι εκεί που αρχικά ήταν τοποθετημένο και μάλιστα το δοκίμασε, βάζοντας το στόμα της, οπότε και διαπίστωσε την διαφορά» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο βούλευμα.

Ο κατηγορούμενος ορθοπεδικός τεχνικός αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Με πληροφορίες από Cretalive.gr και Flashnews.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM