Κίνηση συμπαράστασης προς τα προσφυγόπουλα από δασκάλους του Ωραιόκαστρου

Κίνηση συμπαράστασης προς τα προσφυγόπουλα από δασκάλους του Ωραιόκαστρου Facebook Twitter
SOOC
0

Μια μεγάλη παρέα θα γίνουν, σήμερα, δάσκαλοι από διάφορα δημοτικά σχολεία του Ωραιοκάστρου που έχουν δώσει "ραντεβού" έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο της περιοχής, σε μια κίνηση συμπαράστασης τόσο προς τα προσφυγόπουλα που φοιτούν εκεί όσο και προς τους συναδέλφους τους στο συγκεκριμένο σχολείο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, Σωτήρης Σκανδάλης, πρόκειται για μία πρωτοβουλία των διευθυντών και των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων της περιοχής. «Θα έρθουν εδώ και θα γίνουμε μια παρέα για να υποδεχθούμε όλοι μαζί τα προσφυγόπουλα. Είναι μια πρωτοβουλία αρκετά τονωτική για το ηθικό μας, το οποίο δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες», τόνισε ο κ. Σκανδάλης.

Χθες, τα προσφυγόπουλα έφτασαν στο σχολείο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και εισήλθαν στο σχολείο σε σκηνικό απόλυτης ηρεμίας, όπου τους υποδέχθηκαν οι δάσκαλοί τους.

Στην περιοχή γύρω από το σχολείο υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά όχι και η ολιγομελής ομάδα της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" που διαδήλωνε τις προηγούμενες ημέρες κατά της φοίτησης των προσφυγόπουλων στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM