Χυδαίες εκφράσεις και επίθεση κατά δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ από ακροδεξιούς στο Ωραιόκαστο

Χυδαίες εκφράσεις και επίθεση κατά δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ από ακροδεξιούς στο Ωραιόκαστο Facebook Twitter
1

Οι σημερινές εικόνες από το Ωραιόκαστρο προκαλούν τουλάχιστον προβληματισμό και δείχνουν πόσο κοντά στην εκτροπή είναι η κατάσταση.

Το πρωί είχαμε μια ακόμη διαμαρτυρία κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων στη Δομή Υποδοχής για την Εκπαίδευση Προσφύγων (ΔΥΕΠ), που λειτουργεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου.

Τη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν και σήμερα, όπως αντίστοιχα είχαν κάνει την Παρασκευή, ακροδεξιά μέλη της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου".

Εκτός των ατόμων από τον χώρο της Ακροδεξιάς, έξω από το σχολείο συγκεντρώθηκαν και μέλη αντιρατσιστικής κίνησης, αλλά και δυνάμεις των ΜΑΤ, που προσπάθησαν να αποτρέψουν συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων. Εξαιτίας της έντασης τα παιδιά των προσφύγων εισήλθαν στο σχολικό κτήριο από δευτερεύουσα είσοδο.

Λίγη ώρα αργότερα υπήρξαν συμπλοκές και στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας νεαρός άνδρας μέλος της ομάδας "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών", ο οποίος τραυματίστηκε μετά την επίθεση που δέχτηκε από έξι αντιεξουσιαστές στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

 Όμως την ίδια ώρα, επεισόδια είχαμε και έξω από το σχολείο καθώς τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ, δέχτηκε επίθεση την ώρα της απευθείας μετάδοσης.

Άτομα που διαδήλωναν κατά των προσφυγόπουλων πλησίασαν τη δημοσιογράφο, άρχισαν αν την προπηλακίζουν και έβαλαν τα χέρια στην κάμερα. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος δέχτηκε χυδαίες ύβρεις ενώ ένας από τους διαδηλωτές προσπαθούσε να χτυπήσει την κάμερα.

Η σύνδεση διεκόπη και ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος καλούσε ζωντανά από το παλτό της εκπομπής τους αστυνομικούς να επέμβουν.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έπρεπε να κλείσει τα τσοντοκάναλα (για τους ακροδεξιούς)/ βοθροκάναλα (για την αριστερά) ο σύντροφος Παππάς.Επειδή δείχνουν το πρόσωπο του νεοφασισμού. Είναι κρίμα, στην ΕΡΤ θα βλέπαμε Κάντι-Κάντι και θα ήταν όλα ωραία! Άλλωστε για την κυβέρνηση, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Με τους πολιτικούς εκπροσώπους των βοοειδών αυτών συγκυβερνούν και πάνε βόλτες στα νησιά. Την ίδια ρητορική έχουν και τις ίδιες αξίες.