Οι οπαδοί του Σώρρα συγκεντρώθηκαν κάτω από την Ακρόπολη για επίκληση στο Δία

Οι οπαδοί του Σώρρα συγκεντρώθηκαν κάτω από την Ακρόπολη για επίκληση στο Δία Facebook Twitter
Φωτογραφία από newsit.gr
20

H Aκρόπολη θα παραμείνει απόρθητη από τον οίκο Gucci, αλλά χθες περισσότεροι από 300 οπαδοί και μέλη της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις συγκεντρώθηκαν έξω από το Ηρώδειο, έστρεψαν το βλέμμα προς τον Ιερό Βράχο και άρχισαν να ψάλλουν τον όρκο πίστης στον Θεό Δία.

Το περίεργο θέαμα προκάλεσε εντύπωση σε κάποιους, αρκετά σχόλια και απορίες στους τουρίστες που ξαφνιασμένοι παρακολουθούσαν το δρώμενο που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι οπαδοί του Σώρρα συγκεντρώθηκαν κάτω από την Ακρόπολη για επίκληση στο Δία Facebook Twitter
Φωτογραφία από sorras fm
Οι οπαδοί του Σώρρα συγκεντρώθηκαν κάτω από την Ακρόπολη για επίκληση στο Δία Facebook Twitter
Φωτογραφία από newsit.gr
Οι οπαδοί του Σώρρα συγκεντρώθηκαν κάτω από την Ακρόπολη για επίκληση στο Δία Facebook Twitter
Φωτογραφία από sorras fm
Οι οπαδοί του Σώρρα συγκεντρώθηκαν κάτω από την Ακρόπολη για επίκληση στο Δία Facebook Twitter
Φωτογραφία από sorras fm

Το παρών έδωσε και ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος σύμφωνα με το newsit.gr, αποθεώθηκε από τους οπαδούς του μίλησε με το συγκεντρωμένο κόσμο, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά την εκδήλωση μπροστά από το αρχαίο θέατρο.

Στη συνέχεια κάλεσε τους πολίτες να πάνε στα γραφεία της οργάνωσης για να διαγράψουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο με τα περιβόητα 600 δις.

Ελλάδα
20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Προτιμώ πάντως να βλέπω αυτούς που κάνουν επίκληση στον Δία, παρά κάτι τετράπαχους υπέρβαρους παπάδες και Μητροπολίτες μέσα στα χρυσάφια και στις Mercedes, που σκύβει ο κόσμος και τους φιλάει και το χέρι σαν να είναι αυτοκράτορες.Ο Σώρρας ας πούμε ότι είναι ένας απλός γραφικός, αλλά αν δεν του δώσεις σημασία δεν κινδυνεύει κανένας Έλληνας.Από κάτι άλλα 'ζόμπι' κινδυνεύει η Ελλάδα που ρουφάνε ακόμα και σήμερα το αίμα μας, πολύ πολύ πιο επικίνδυνα από τον κάθε Σώρρα.Και όσο αφορά τον Gucci, ας έκανε την επίδειξη του στο ίδιο σημείο που μαζεύτηκαν αυτοί.
Ο Σώρρας δεν είναι ένας απλός γραφικός, είναι ένας κακός και επικίνδυνος άνθρωπος. Με το σχόλιό σου ΚΑΙ την δύναμη του Σώρρα υποτιμάς ΚΑΙ εκφράζεις πλήρη άγνοια για το νοητικό επίπεδο του μέσου νεοέλληνα. Τρανή απόδειξη είναι το πόσο πολλοί του έχουν δώσει σημασία. Και δεν θεωρώ τους "τετράπαχους υπέρβαρους παπάδες" επικίνδυνους (λες και ο Σώρρας είναι κανένας λυγερόκορμος, μπλιάχ και έλεος δηλαδή).
Μέχρι στιγμής, και εδώ και δεκαετίες πάντως, από την τσέπη σου, και από τις τσέπες εκατομμυρίων Ελλήνων, έχουν βγει αρκετά λεφτά που πήγαν στις τσέπες των τετράπαχων δεσποτάδων γιατί εσύ τους πληρώνεις. Δεν είμαι οπαδός του Σώρρα, αλλά από την τσέπη σου εσένα δεν σου πήρε τίποτα. Και κάποια μέρα ο Σώρρας θα έχει φύγει, αλλά εσύ τους δεσποτάδες θα συνεχίσεις να τους πληρώνεις. Όπως και κάποιους πολιτικούς πιο κακούς και πιο επικίνδυνους από τον κάθε Σώρρα. Μηπως ζεις εκτός Ελλάδας;
Ντροπήηη, ντροπή. Μόνο ντροπή νιώθω βλέποντας τόσο την συγκεκριμένη ομάδα συμπατριωτών μου όσο και την άλλη που διαδηλώνει υπέρ ενός μοναχού που πέταξε μολότοφ. Σκοτάδι, άγνοια, αντιλήψεις που πάνε αιώνες πίσω. Νέα παιδιά, στην καλύτερη τους φάση να πιστεύουν σε βλακείες. Απογοήτευση και απόγνωση
Από τους αρχαίους θεούς μου άρεσε πάντα κείνη η κουκλάρα η Αφροδίτη που χωρίς το ανόητο συναίσθημα της ντροπής (προϊόν του μεσαιωνικού χριστιανισμού, βυζαντινού και κυρίως δυτικού) έδειχνε πάντα ακάλυπτο το υπέροχο σώμα της. Όλη η αρχαιότητα είναι θαυμαστή, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να ... λατρέψουμε το Δία για να την χαρούμε και να τη μάθουμε. Υποτίθεται, βεβαίως, ότι όσοι ήταν εκεί είναι ενήλικες και έχουν κάθε δικαίωμα να εκφραστούν, όπως στις εκλογές (καήκαμε). Πώς να μην απορούν οι τουρίστες με τα κουφά που βλέπουν και πού να άκουγαν ότι κάποιος που δεν έχει σακάκι στο νούμερό του, διαθέτει και 600 δισ. Μετά για όλα μας φταίνε οι ξένοι ...
Ανεξιθρησκεία έχουμε, τι ζόρι τραβάτε; Ο Αλάχ δηλαδή γιατί έχει περισσότερο πρεστίζ; Ο Δίας και μπερμπάντης είναι και με τους ομοφυλόφιλους δεν έχει θέμα, και τις γυναίκες δεν τις κουκουλώνει.
Δηλαδή οι προηγούμενοι καλύτεροι ήταν; ή μήπως....Ναι ναι...είδαμε και από τους Χριστιανούς!!!αλλά και... Άντε καλά, εσείς περιμένετε να σας σώσει ο Κούλης!! ---===___ .
Λίγα χρόνια πριν, μιλούσαμε για τους "Π. Καμμένους Έλληνες". Ακόμη πιο πριν, αλλά επίσης στο πρόσφατο παρελθόν, κάναμε κανένα σχόλιο για τις τραγικές φιγούρες που εμφανίζονταν στην Αννίτα Πάνια. Συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι από τούτο τον τόπο.
Εδώ θεωρείται mainstream το κομμουνιστικό κόμμα, ένα νεοναζιστικό, ένα λούμπεν κεντρώο, νεοκομμουνιστές παρουσιάζονται σαν νέο ΠΑΣΟΚ και η ακροδεξιά δηλώνει κέντρώα.Το επόμενο βήμα προς τα κάτω ήταν αναμενόμενο.