Στην Εισαγγελία Πειραιά η δικογραφία για τα επεισόδια με την ΧΑ σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα

Στην Εισαγγελία Πειραιά η δικογραφία για τα επεισόδια με την ΧΑ σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα Facebook Twitter
0

Στην Εισαγγελία Πειραιά διαβιβάστηκε, από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, η δικογραφία για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα στην οδό Νίκης 61, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής αντιπαρατέθηκαν με γονείς και δασκάλους με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής πέντε άτομα μεταξύ των οποίων και οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σχολικό συγκρότημα την ώρα των επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε αυτά άτομα δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη κάποιων υπευθύνων για τα επεισόδια, ωστόσο η Εισαγγελία θα ερευνήσει αν υπάρχει αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Σημειώνεται ότι αυτόπτες μάρτυρες είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για προπηλακισμούς, αλλά και για αδράνεια αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο, την ώρα μάλιστα που μέσα στο σχολείο βρίσκονταν μικροί μαθητές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM