Ξανά στους δρόμους οι αγρότες- Πού θα στηθούν σήμερα τα μπλόκα

Ξανά στους δρόμους οι αγρότες- Πού θα στηθούν σήμερα τα μπλόκα Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
4

Δίωρους καθημερινούς αποκλεισμούς 17.00-19.00 στην εθνική Κορίνθου-Πατρών αποφάσισαν οι αγρότες του Αιγίου που χθες έκλεισαν για πρώτη φορά την εθνική προκαλώντας έντονα προβλήματα, καθώς η εθνική είναι κλειστή και σε δύο ακόμη σημεία λόγω έργων. Σύμφωνα με τους αγρότες, από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα βγουν στους δρόμους όλοι οι αγρότες της Αχαΐας.

Καθημερινούς αποκλεισμούς θα πραγματοποιούν και οι αγρότες σε Λάρισα-Κοζάνη ενώ ανάλογες αποφάσεις έλαβαν και οι αγρότες στον Τύρναβο.

Από την Πέμπτη αναμένεται να βγουν στους δρόμους και οι αγρότες σε από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας, ενώ στη Λάρισα έχει προγραμματιστεί για σήμερα συγκέντρωση στη Φαλάνη προκειμένου να στηθεί μπλόκο στον Πλατύκαμπο και να ληφθούν αποφάσεις. 

Συγκέντρωση με τρακτέρ προγραμματίζουν και οι αγρότες στα Φάρσαλα. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM