Στις 9 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Στις 9 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα αρχίσουν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα λήξουν την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον ίδιο νόμο, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης εξέφρασε την ελπίδα τα αποτελέσματα της εορταστικής αγοράς να μην είναι «μάντης κακών» για την αγοραστική κίνηση των φετινών χειμερινών εκπτώσεων.

«Η διαχρονική αρνητική εξέλιξη του τζίρου στα καταστήματα λιανικής κατά την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων σε απόλυτους αριθμούς από το 2008 (όπου κυμαινόταν στα 8,83 δις ευρώ) σημειώνει διαρκή μείωση, ενώ με βάση εκτιμήσεις για το 2016 ο κύκλος εργασιών μετά βίας προσέγγισε τα 5,4 δις ευρώ, σημειώνοντας απώλειες περίπου 5% σε σχέση με το 2015 και 39% σωρευτικά την περίοδο 2008-2016. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον το 2017, θα σταματήσει αυτή η πτωτική πορεία και η εκπτωτική αγορά Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου θα σταθεροποιηθεί τουλάχιστον στα περυσινά επίπεδα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM