Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρίες προσφύγων στο Ωραιόκαστρο και τα Διαβατά

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρίες προσφύγων στο Ωραιόκαστρο και τα Διαβατά Facebook Twitter
0

Διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, στο πρώην βιομηχανικό κτήριο Φέσσα, πραγματοποιούν -από τις 3 μετά το μεσημέρι περίπου- δεκάδες άτομα, που φιλοξενούνται εκεί.

Οι πρόσφυγες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης, που έχουν γίνει δύσκολες λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Κλειστή είναι η Συμμαχική Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα μέσα στη δομή φιλοξενίας του πρώην εργοστασίου της «Softex» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου -μεταξύ άλλων- προκλήθηκαν φθορές σε χημική τουαλέτα από φωτιά που έβαλαν οι διαμαρτυρόμενοι πρόσφυγες.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα σημειώνονται στη Θεσσαλονίκη κάθετη πτώση θερμοκρασίας, αλλά και κατά τόπους χιονοπτώσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM