Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Facebook Twitter
SOOC
0

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ, επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Πέμπτη το απόγευμα μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28-10-2016).

Επιδείνωση του καιρού από αύριο το απόγευμα (27-10-2016) μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28-10-2016) με κυρία χαρακτηριστικά:

1. Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά (κυρίως τα δυτικά), την Πελοπόννησο (κυρίως τα δυτικά και βόρεια) και πιθανώς πρόσκαιρα την Παρασκευή στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

2. Τους ενισχυμένους ανατολικούς βορειοανατολικούς ανέμους (6 με 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ) και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (5 με 7 βαθμούς) που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM