Πυροβολισμοί στην Πανόρμου- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών- Ένας νεκρός (upd)

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών- Ένας νεκρός (upd) Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην περιοχή της Πανόρμου, εξαιτίας ενός αιματηρού επεισοδίου στη διάρκεια του οποίου έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει ο Σκάι, άτομο περίπου 67 ετών πυροβολήθηκε στους Αμπελόκηπους και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου. Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης που αναζητείται, είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνταξιούχος αστυνομικός.


Οι δύο άνδρες φέρονται να βρίσκονταν σε χρόνια διαμάχη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. 

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο συνταξιούχος αστυνομικός τσακώθηκε άγρια με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια της καυγά, έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν.

Σύμφωνα με τον Άλφα, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι ο συνταξιούχος αστυνομικός που πυροβόλησε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου.

Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM