To αυτοκινητάκι του Μπεν που βρέθηκε λίγο πριν σταματήσουν οι έρευνες στην Κω

To αυτοκινητάκι του Μπεν που βρέθηκε λίγο πριν σταματήσουν οι έρευνες στην Κω Facebook Twitter
0

Λίγες μόλις ώρες πριν τερματιστούν οι έρευνες για τη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στην Κω, η βρετανική αστυνομία φοβόταν ότι δεν θα βρει καμία ένδειξη ως προς το τι συνέβη στο παιδί.

Αλλά τότε ήρθε η σημαντική εξέλιξη που συνδέεται με το παιδί καθώς στο σημείο των ερευνών βρέθηκε ένα παιχνίδι που οι ερευνητές θεωρούν πως του ανήκει.

Ένα μικρό κίτρινο αυτοκίνητο με το οποίο θεωρείται βέβαιο ότι έπαιζε την ημέρα που εξαφανίστηκε στην Κω ο Μπεν  ανακαλύφθηκε στο χώμα, στο σημείο όπου είχαν πεταχτεί τα μπάζα από τον Ντίνο, τον χειριστή του εκσκαφέα που εμφανίζεται σύμφωνα με τη θεωρία των ερευνητών να έχει σκοτώσει το παιδί.

To αυτοκινητάκι του Μπεν που βρέθηκε λίγο πριν σταματήσουν οι έρευνες στην Κω Facebook Twitter
Ένα αυτοκινητάκι ίδιο με το παιχνίδι που βρέθηκε στο σημείο ερευνών

Η Mirror περιγράφει το πώς η γιαγιά και η μητέρα του Μπεν σχεδόν κατέρρευσαν όταν οι αρχές τους έδειξαν το εύρημα. Το καλοδιατηρημένο κίτρινο μεταλλικό παιχνίδι είχε τον αριθμό 88 στην οροφή και βρέθηκε περίπου μισό μίλι μακριά από την αγροικία όπου έμενε η οικογένεια του Μπεν Το παιχνίδι θα σταλεί μαζί με τα άλλα ευρήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο για εργαστηριακή εξέταση και για να διαπιστωθεί αν έχει ίχνη dna.

Ήταν ένα από τα δύο αυτοκινητάκια που του είχε αγοράσει η Christine, η γιαγιά του, από την αγορά στην πόλη της Κω το καλοκαίρι του 1991 και  ο Μπεν έπαιζε μαζί του καθώς περπατούσε στην αγροικία την ημέρα που εξαφανίστηκε όπως λέει η ίδια.

To αυτοκινητάκι του Μπεν που βρέθηκε λίγο πριν σταματήσουν οι έρευνες στην Κω Facebook Twitter

Απογοητευμένη η Kerry, η μητέρα του αγοριού. δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Μπεν είναι εκεί θαμμένος κοντά στο σημείο όπου έψαχναν οι ερευνητές, αλλά δεν μπορούν να τον βρουν, καθώς είναι αδύνατο να σκάψουν σε κήπους ξένων ιδιοκτησιών που έχουν ανεγερθεί στα χρόνια που ακολούθησαν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM