Θεσσαλονίκη: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 76χρονος που παρέσυρε και σκότωσε δύο πρόσφυγες στο Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 76χρονος που παρέσυρε και σκότωσε δύο πρόσφυγες στο Ωραιόκαστρο Facebook Twitter
4

Φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 76χρονος που χθες το βράδυ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρεις πρόσφυγες, έξω από τη δομή προσφύγων «Φέσσα» στο Ωραιόκαστρο.

Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους μία 32χρονη και ο 9χρονος γιος της, ενώ ένα 12χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο.

Σε βάρος του ηλικιωμένου οδηγού σχηματίζεται δικογραφία από το Α' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Στο μεταξύ, έρευνα διεξάγεται και για τα επεισόδια που ακολούθησαν του θανατηφόρου τροχαίου, όταν εξαγριωμένοι πρόσφυγες της δομής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αφού επιτέθηκαν στον οδηγό και τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του 76χρονου, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές σε τρία ακόμη οχήματα, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ένα περιπολικό της Αστυνομίας κι ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Ακόμη, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, επιτέθηκαν κατά πληρώματος του ΕΚΑΒ και αστυνομικών που έσπευσαν προς ενίσχυση στο σημείο. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν, εκτός από τον 76χρονο, δύο διασώστες και δύο αστυνομικοί.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μάλιστα.. Να γίνει έλεγχος ικανότητας οδήγησης, να δούμε αν είναι επίσημα ανανεωμένο το δίπλωμα, να δικαστεί, να υπάρξει δεδικασμένο και να φύγουν επιτέλους απο το δρόμο τα απολειφάδια και οι οδηγοί του Σαββατοκύριακου..Ευχαριστώ
Προτιμώ να είμαι ψεκασμένος και να υπερασπίζομαι τους πρόσφυγες, τις μάνες με τα παιδιά στην αγκαλιά παρά το ψεκασμα να λειτουργεί προς υπεράσπιση του φασισμού κ του ελληναριού!