Στο Γαλάτσι εθελοντές βάφουν τα σκαλιά της οδού Σκρα

Στο Γαλάτσι εθελοντές βάφουν τα σκαλιά της οδού Σκρα Facebook Twitter
0

Στο βάψιμο των σκαλιών της οδού Σκρά (&Βεΐκου 13 -17) στο Γαλάτσι, στα χρώματα του ουράνιου τόξου,  θα προχωρήσει σήμερα το απόγευμα η ομάδα «Γείτονες», που δραστηριοποιείται στην οικολογία, τη φιλοζωία, τον καλλωπισμό των δημόσιων χώρων και στην αλληλεγγύη.

Τα σκαλιά της οδού Σκρα είχαν ξαναβαφτεί πριν από μερικά χρόνια από τους ίδιους εθελοντές και από τότε έχουν γίνει στέκι για τον κόσμο του Γαλατσίου.

Η δράση θα γίνει στις 6 το απόγευμα με παράλληλη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τους απόρους του δήμου και με πρόσκληση προς τους κατοίκους για συμμετοχή στη δράση. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM