Νέα διεθνής διάκριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας - Στην πρώτη θέση των World Routes 2016

Νέα διεθνής διάκριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας - Στην πρώτη θέση των World Routes 2016 Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Στα πιο πολυβραβευμένα αεροδρόμια παγκοσμίως στην ιστορία του θεσμού των World Routes, με 16 συνολικά διακρίσεις τα τελευταία δώδεκα χρόνια, κατατάσσεται ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Στη μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών World Routes 2016, το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών, για ακόμα μια φορά, την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκατ. επιβάτες).
Στον θεσμό των Routes, οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων που ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην τοπική αγορά.


Το φετινό 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε στο Chengdu της Κίνας, στις 24-27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 3.500 εκπροσώπων του κλάδου των αερομεταφορών (300 αεροπορικές εταιρείες - 700 αεροδρόμια).


«Η καμπάνια μας με τίτλο "Aviation Marketing Delivered in a Novel way"», ανέφερε η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, «εκφράζει με ευρηματικό τρόπο την προσπάθειά μας να σχεδιάζουμε συνεχώς καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών, να αναλύουμε τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας και να προσαρμόζουμε, αντίστοιχα, τη στρατηγική μας. Πιστεύουμε πως, με αυτή την προσέγγιση, υποστηρίζουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών στην αγορά μας και συμβάλλουμε στην προώθηση της Αθήνας, ως ενός από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς διεθνώς».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM