Μυστηριώδης εξαφάνιση 16χρονης στην Θεσσαλονίκη

Μυστηριώδης εξαφάνιση 16χρονης στην Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της Άννας Τερζίδου από τον Σταυρό Ασπροβάλτας. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, η 16χρονη εξαφανίστηκε από τον Σταυρό του Δήμου Βόλβης στις 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως μεταδίδει το τοπικό volvipress.gr, η κοπέλα κατάγεται από τον Περιστερώνα του δήμου Βόλβης και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στη Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε φίλη της, η 16χρονη την ημέρα της εξαφάνισης είπε πως θα πήγαινε στην Θεσσαλονίκη και θα επέστρεφε αλλά τελικά δεν γύρισε ποτέ. Να σημειωθεί πως έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο Facebook και έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στα τηλέφωνα 210-6476280 και 11-56, ενώ μπορεί να απευθυνθεί σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Μυστηριώδης εξαφάνιση 16χρονης στην Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM