Αίγινα: Στο ταχύπλοο ήταν άλλοι δύο και δεν ήταν ηλικιωμένοι

Αίγινα: Στο ταχύπλοο ήταν άλλοι δύο και δεν ήταν ηλικιωμένοι Facebook Twitter
0

Aν αυτή η μαρτυρία επαληθευτεί αναμένεται να φέρει μεγάλη ανατροπή και εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της τραγωδίας στην Αίγινα καθώς ένας μάρτυρας κάνει λόγο για δύο ακόμη επιβάτες στο ταχύπλοο. Υπενθυμίζεται πως ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος υποστηρίζει πως μαζί του βρίσκονταν πάνω στο ταχύπλοο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μια γυναίκα 65 ετών.

Ο Γιώργος Λαμπρακόπουλος, ένας εκ των πέντε τραυματιών, μίλησε στον «Ελεύθερο Τύπο» και αναφέρει πως βρισκόταν στη μοιραία λάντζα με τον 16χρονο αδελφό του Μιχάλη και το φίλο του Τάσο Σιδέρη.

 

«Ημασταν στο νερό είκοσι λεπτά, έβλεπα δίπλα μου το κοριτσάκι να είναι μπρούμυτα στο νερό έχοντας χάσει τη ζωή του» και προσθέτει πως «αυτοί που ήταν τελικά στο ταχύπλοο, αν είχαν πετάξει έστω μια πετσέτα, ένα δείγμα – βοήθειας, μπορεί να μην είχαμε τέσσερις νεκρούς».

 

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στον Ελεύθερο Τύπο, στην κατάθεσή του δήλωσε ότι πάνω στο ταχύπλοο ήταν και άλλα δύο άτομα, που δεν του φάνηκαν ηλικιωμένα. Τα συγκεκριμένα στοιχεία περιπλέκουν τα πράγματα και οι αρμόδιοι εξετάζουν εκτενώς τη συγκεκριμένη μαρτυρία.

«Ετσι όπως τον έψαχνα, ρίχνω μια πολύ γρήγορη μάτια και βλέπω έναν άνδρα και μια γυναίκα. Όχι ηλικιωμένους. Επειδή όμως έψαχνα τον αδελφό μου και επειδή ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μας παρατήσει και θα γίνει όλο αυτό που γίνεται τώρα -να ψάχνουμε να βρούμε ποιοι ήταν πάνω-, δεν έδωσα σημασία στα χαρακτηριστικά τους και συνέχιζα να ψάχνω τον αδελφό μου, ο οποίος βγήκε στην επιφάνεια περίπου μετά από ένα λεπτό. Εκεί εγώ ησύχασα, του είπα ότι όλα είναι καλά και να πάει κοντά στο φίλο μου. Εμένα μου είχαν βγει οι ώμοι, δεν μπορούσα να κολυμπήσω με τα χέρια».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ