Στην Αθήνα για επέμβαση στο μάτι το παιδί που δάγκωσε ο σκύλος

Στην Αθήνα για επέμβαση στο μάτι το παιδί που δάγκωσε ο σκύλος Facebook Twitter
0

Στο μάτι θα χειρουργηθεί από τους εξειδικευμένους γιατρούς της Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το  20 μηνών βρέφος από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, που δέχτηκε επίθεση από σκυλί ράτσας ροτβάιλερ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μέσα στο σπίτι του.

Το παιδί που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, μεταφέρθηκε στην Αθήνα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) ώστε να της παρασχεθεί η αναγκαία και στοχευμένη στη βλάβη του ματιού περίθαλψη και νοσηλεία.

Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ διαπίστωσαν πως το παιδί έφερε κάταγμα ινιακού οστού καθώς και σοβαρό τραύμα στο αριστερό. Η γενική κλινική κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται καλή και το κάταγμα ινιακού οστού θεωρείται αντιμετωπίσιμο. Εκφράζεται όμως ανησυχία για το αναστρέψιμο της οφθαλμολογικής  βλάβης που έχει προκληθεί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM