Αχαϊα: Προσπάθησε να χωρίσει άτομα που μάλωναν και δέχτηκε θανατηφόρα χτυπήματα

Αχαϊα: Προσπάθησε να χωρίσει άτομα που μάλωναν και δέχτηκε θανατηφόρα χτυπήματα Facebook Twitter
1

Τη ζωή του έχασε 54χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κλειτορία Καλαβρύτων, ο οποίος προσπάθησε να χωρίσει δύο θαμώνες του καταστήματος που μάλωναν.

Την ώρα που μπήκε ανάμεσά τους δέχτηκε χτυπήματα στο στέρνο από τον έναν εξ αυτών και λιποθύμησε ενώ λίγο αργότερα κατέληξε.

Και τα δύο άτομα που είχαν εμπλακεί στον καβγά ήταν αλβανικής υπηκοότητας.  Από τον έλεγχο των στοιχείων του 37χρονου δράστη, προέκυψε, ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Ο δράστης συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον του  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων προκειμένου να απολογηθεί.

 Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δυστυχως ηταν ατυχος.Μαλλον συνεβη το λεγομενο Commotio cordis,οταν ασκηθει ισχυρο χτυπημα στο στερνο.Αν συμβει σε μια συγκεκριμενη στιγμη του κυκλου της καρδιας,ειναι επικινδυνο.