Φωτιά με εκρήξεις σε σπίτι στη Μηλίνα Πηλίου. Ο ιδιοκτήτης του υπέστη εγκαύματα σε ποσοστό 80%

Φωτιά με εκρήξεις σε σπίτι στη Μηλίνα Πηλίου. Ο ιδιοκτήτης του υπέστη εγκαύματα σε ποσοστό 80% Facebook Twitter
SOOC
0

Φωτιά ξέσπασε στις 4.30 τα ξημερώματα σε αγροικία κοντά στην Μηλίνα του νοτίου Πηλίου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να υποστεί εγκαύματα βαρέως τύπου σε ποσοστό 80% ο 56χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού.

 

Από την φωτιά προκλήθηκαν και εκρήξεις, προφανώς από αποθηκευμένες φιάλες υγραερίου, που αναστάτωσαν τους κατοίκους της περιοχής και που έσπευσαν να παράσχουν βοήθεια.

 

Ο 56χρονος, από τις εκρήξεις, βρέθηκε από τον πρώτο όροφο όπου κοιμόταν να κείτεται στο έδαφος σε απόσταση 25 μέτρων από το φλεγόμενο σπίτι του.

 

Η αγροικία καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τις εκρήξεις και το ωστικό κύμα που προκλήθηκε, υπέστη ζημιές και γειτονικό σπίτι. Στον οικισμό Κουκουλέικα, όπου από άγνωστη αιτία προκλήθηκε η φωτιά στην αγροικία, υπάρχουν πολλές εξοχικές κατοικίες όπου διαμένουν Γερμανοί.

 

Ο τραυματίας με τα πολλαπλά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο "Αχιλλοπούλειο" νοσοκομείο του Βόλου και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.

 

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM