Μύκονος: Ληστεία σε βίλα Σαουδάραβα πρίγκιπα

Μύκονος: Ληστεία σε βίλα Σαουδάραβα πρίγκιπα Facebook Twitter
1

Ληστές εισέβαλαν σε πολυτελή μεζονέτα στη Μύκονο όπου διαμένουν Σαουδάραβας πρίγκιπας της οικογένειας των Σαούντ, η γυναίκα του και το παιδί τους.

Οι ένοικοι κοιμόντουσαν και δεν αντελήφθησαν τους δράστες ενώ το ενδιαφέρον είναι ότι υπήρχε και φύλακας με σκύλο που είχε αναλάβει τη φύλαξη της βίλας αλλά δεν αντελήφθησαν τίποτα.

Οι δράστες που παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και  άρπαξαν κοσμήματα, ρολόγια, διαμάντια και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας 145.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα οι ίδιοι που είχαν κλέψει λίγα 24ωρα πριν  από το σπίτι 29χρονης Γαλλίδας μετρητά ύψους 25.000 ευρώ, 4.000 δολαρίων και 2.000 λιρών Λιβάνου και χρυσαφικά αξίας 130.000 ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δηλαδή, μία 29χρονη Γαλλίδα είχε σπίτι της μεγαλύτερης αξίας αντικείμενα και χρηματικά ποσά από έναν πρίγκηπα Σαουδάραβα; ...Πάει! Έχουμε χάσει τις σταθερές μας!(Πω! Πω! Φαντάζομαι την γκρίνια της γυναίκας του Σαουδάραβα μόλις θα διάβασε την είδηση...! )