Μεγάλη πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια

Μεγάλη πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Στις φλόγες έχει παραδοθεί από εχθές το βράδυ ένα πευκοδάσος στη Στεφάνη Βοιωτίας, κοντά στα Δερβενοχώρια, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά.

Στην περιοχή επιχειρούν συνολικά 115 πυροσβέστες με 56 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 38 ατόμων ενώ από το πρωί στην μάχη συμμετέχουν ακόμη 5 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής Σπύρος Σταμάτης στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη και στην περιοχή επιχειρούν αεροσκάφη, σε μια προσπάθεια να την κατασβέσουν.

Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε χαράδρα και το μέτωπο είναι ευρύ, γεγονός που δυσχεραίνει την επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM