Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Πού θα βρέξει το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Πού θα βρέξει το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Τη σειρά του σε βροχές δίνει ο έντονος καύσωνας των τελευταίων ημερών, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένεται επιδείνωση του καιρού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στέρεα και τη Θεσσαλία θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με παροδικές βροχές και από το μεσημέρι και από τα νότια σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές η σποραδικές καταιγίδες. Ωστόσο θα υπάρξει βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Στα υπόλοιπα, ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα νησιά του βορείου αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο αιγαίο πρόσκαιρα βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ