Kατήφορος χωρίς τέλος στο χρηματιστήριο

Kατήφορος χωρίς τέλος στο χρηματιστήριο Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Έντονα πτωτικά κινήθηκε ο γ.δ. και σήμερα στο χρηματιστήριο, μετά και το χθεσινό "κράχ" που έστειλε το ΧΑΑ, πίσω στο 1989, αφού βρέθηκε κάτω από τις 500 μονάδες.

Σήμερα, με νέα βουτιά, το χρηματιστήριο έκλεισε στις 450 μονάδες, με απώλειες 2,89% και με τον τραπεζικό δείκτη να σημειώνει απώλειες άνω του 12% στη διάρκεια της συνεδρίασης και να κλείνει τελικά στο μείον 5,5%.

Συνολικά η χρηματαγορά έχει χάσει από τη χθεσινή και τη σημερινή συνεδρίαση 11% με τις τράπεζες να χάνουν μεγάλο μέρος της αξίας τους από την αρχή του χρόνου. Τη μεγαλύτερη βουτιά έκανε η μετοχή της Eurobank που έχασε 12,11% και η μετοχή της είναι πλέον στα 0,341 ευρώ. Αντίστοιχα η Εθνική που εκμηδένισε σήμερα τις απώλειες βλέπει τη μετοχή της στα 0,144 ευρώ και η Alpha Bank στα 1,12 ευρώ. Η Πειραιώς βρίσκεται στα 0,101 ευρώ. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM