ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας

Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Facebook Twitter
8

Μάζεψε βαλίτσες τελικά ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπεν Αμπντελαζίζ αλ Σαούντ ο οποίος εγκατέλειψε πρόωρα την εξοχική κατοικία του στην Κυανή Ακτή μετά την κατακραυγή για την κίνηση των γαλλικών αρχών να κλείσουν ολόκληρη την παραλία προκειμένου ο Αμπντελαζίζ να κάνει με ασφάλεια τα μπάνια του.

Ενώ αρχικά ο Σαουδάραβας βασιλιάς είχε προγραμματίσει παραμονή στην κατοικία από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου επιβιβάστηκε χθες με την πολυπληθή συνοδεία του-μετά από 8 ημέρες διακοπών-σε πτήση από το αεροδρόμιο της Νίκαιας.

Έτσι οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η δημόσια πλαζ Μιραντόλ που βρίσκεται δίπλα στην κατοικία και είχε κλείσει για το κοινό για λόγους ασφαλείας προκαλώντας κατακραυγή, θα ανοίξει και πάλι σήμερα.

 
Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Facebook Twitter

Για το κλείσιμο της πλαζ είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας ενώ από το περιβάλλον του βασιλιά είχε εκφραστεί δυσαρέσκεια για τις αντιδράσεις.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ