Ο Γκλέτσος προτείνει οικουμενική και έχει βρεi και τον Πρωθυπουργό


Ο Απόστολος Γκλέτσος για Τσίπρα και Βαρουφάκη από LAMIASTARGR
2

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση προτείνει για Πρωθυπουργό σε μια οικουμενική κυβέρνηση η οποία πρέπει να σχηματιστεί, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Παράλληλα εξαπέλυσε μια ακόμη επίθεση κατά του Γ. Βαρουφάκη για τον οποίο είπε ότι «μας οδήγησε στην πτώχευση και πρέπει ο ίδιος να ζητήσει άρση της ασυλίας του για να βρεθούμε στο δικαστήριο ενώπιος ενωπίω και να εκθέσουμε τις απόψεις μας». Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της «Τελείας» έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην υπουργού.

«Αν ο Τσίπρας πιστέψει όσους του λένε είσαι μεγάλος ηγέτης, κάνει εκλογές για να καθαρίσει το κόμμα, αυτό που θα καταφέρει είναι να τελειώσει με την ελληνική οικονομία και να μας πάει στη δραχμή και να δει τη Ρώμη να καίγεται. Αν αντέχει η ψυχική υγεία του να δει την Ελλάδα να καίγεται ας κάνει εκλογές. Θα είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας και η δική του», είπε επίσης για τον Πρωθυπουργό, τον οποίο κάλεσε να κατέβει από το καλάμι και να κάνει οικουμενική΄.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM