Κίνα: Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με την Ελλάδα

Κίνα: Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με την Ελλάδα Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Η Κίνα θα συνεχίσει να προωθεί τη διμερή συνεργασία με την Ελλάδα και σε οικονομικό επίπεδο και έχει ήδη ανταποκριθεί σε ελληνικά αιτήματα εν μέσω της κρίσης, ανακοίνωσε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

"Η Κίνα έχει χρησιμοποιήσει συγκεκριμένες δράσεις για να απαντήσει στις ανησυχίες και τα αιτήματα της Ελλάδας για την υπέρβαση της κρίσης", δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Χούα Τσουνγίνγκ στη διάρκεια τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

"Θα συνεχίσουμε, με τον τρόπο μας, να προωθούμε αδιάκοπα την διμερή συνεργασία με την Ελλάδα στην πράξη, συμπεριλαμβανομένης και της συνεργασίας στον οικονομικό τομέα", πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM