H Ερμού επιστρέφει στους 30 ακριβότερους δρόμους του πλανήτη

H Ερμού επιστρέφει στους 30 ακριβότερους δρόμους του πλανήτη Facebook Twitter
3

Η Ερμού βρέθηκε και πάλι στους 30 ακριβότερους εμπορικούς δρόμους της φετινής παγκόσμιας κατάταξης σύμφωνα με την ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική εταιρεία συμβούλων ακινήτων Cushman & Wakefield, η οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Proprius.

Την περασμένη χρονιά η Ερμού βρισκόταν στην θέση 31, αλλά φέτος σκαρφάλωσε στην 29η θέση, κάτι που όμως σημειώνεται πως δεν οφείλεται στην αύξηση των ενοικίων αλλά στην πτώση τους στις υπόλοιπες χώρες.

Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε φέτος η Νέα Υόρκη με την διάσημη Upper Fifth Avenue της οποίας ο μέσος όρος αξίας ανά τετραγωνικό υπολογίζεται στα 29.822 ευρώ. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ερμού, ο μέσος όρος της ενοικίασης ανά τετραγωνικό ορίζεται στα 2160 ευρώ. Δεύτερη στην κατάταξη βρέθηκε η περσινή κορυφαία της λίστας Causeway Bay στο Χονγκ Κονγκ η οποία παρουσίασε πτώση της τάξεως του 6,8%. Τρίτη είναι η Champs-Élysées του Παρισιού και τις θέσεις 4 και 5 καταλαμβάνουν αντίστοιχα οι New Bond Street του Λονδίνου και Pitt Street Mall στο Σίδνεϊ.

Η λίστα με τους 30 ακριβότερους δρόμους του κόσμου:

(κλικάρετε στην εικόνα για μεγέθυνση)

 

H Ερμού επιστρέφει στους 30 ακριβότερους δρόμους του πλανήτη Facebook Twitter

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM