Βρετανοί τραπεζίτες επιστρέφουν τα μπόνους έως και 7 χρόνων

Βρετανοί τραπεζίτες επιστρέφουν τα μπόνους έως και 7 χρόνων Facebook Twitter
0
Βρετανοί τραπεζίτες επιστρέφουν τα μπόνους έως και 7 χρόνων Facebook Twitter

Mε σκοπό να επιβάλλει αυστηρότερα μέτρα στον κλάδο, η Τράπεζα της Αγγλίας, ύστερα από τους νέους κανονισμούς που δημοσιοποίησε, οι Βρετανοί τραπεζίτες ενδέχεται να επιστρέψουν τα μπόνους έως και 7 χρόνων, επιβάλλοντας έτσι αυστηρότερα μέτρα στον κλάδο.

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η  Royal Bank of Scotland και η Lloyds, παίρνοντας αρκετά δισεκατομμύρια λίρες από χρήματα φορολογουμένων και δίνοντας υψηλά μπόνους στα ανώτερα στελέχη τους, είναι αναγκαίο να  υποστούν σκληρούς περιορισμούς.

Αρχικά, η Τράπεζα της Αγγλίας θεώρησε πως τα μπόνους έπρεπε να επιστραφούν έως 6 χρόνια από την ημερομηνία καταβολής τους, όμως στη συνέχεια παραχώρησε άλλο ένα χρόνο. Οπότε τα νέα μέτρα θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2015.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM