Αυξημένος ο τζίρος στην αγορά αυτοκινήτου στο γ' τρίμηνο του έτους

Αυξημένος ο τζίρος στην αγορά αυτοκινήτου στο γ' τρίμηνο του έτους Facebook Twitter
0

Οι έλληνες καταναλωτές άρχισαν να αγοράζουν ξανά καινούργια αυτοκίνητα. 

Η διαρκής αύξηση των πωλήσεων ΙΧ στη χώρα τροφοδοτεί και τον τζίρο στην αγορά αυτοκινήτου, όπως πιστοποιούν τα τελευταία στοιχεία που κοινοποίησε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ.

Ο κύκλος εργασιών του κλάδου ευρύτερα (χονδρικό και λιανικό εμπόριο, επισκευή μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσυκλετών) στο γ' τρίμηνο της χρονιάς αυξήθηκε 6,6% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι ενώ σε σύγκριση με το β' τρίμηνο του τρέχοντος έτους καταγράφηκε μείωση 14,7%. Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης πάντως αυξήθηκε 2,8% σε σύγκριση με το β' τρίμηνο.

Ο κύκλος εργασιών στο τμήμα της πώλησης μηχανοκίνητων οχημάτων αυξήθηκε 10,3% σε ετήσια βάση ενώ μειώθηκε 18,8% από το β' τρίμηνο. Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης πάντως αυξήθηκε 4,7% σε σύγκριση με το β' τρίμηνο.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM