Δημοσιονομικά και αγορά προϊόντων επί τάπητος με τους θεσμούς- Νέο «ραντεβού» με την κυβέρνηση

Δημοσιονομικά και αγορά προϊόντων επί τάπητος με τους θεσμούς- Νέο «ραντεβού» με την κυβέρνηση Facebook Twitter
0

Συνάντηση με αντικείμενο τις αγορές προϊόντων, θα έχει την Παρασκευή το πρωί στις 8.30 η ελληνική πλευρά με τους θεσμούς.

Θα ακολουθήσει στις 9.30 η συνάντηση με αντικείμενο τα δημοσιονομικά μεγέθη και η σύνοψη των αποτελεσμάτων της πρώτης επίσκεψης των επικεφαλής των κλιμακίων των πιστωτών στην Αθήνα, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης.

Οι επικεφαλής αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο από την Ελλάδα και να επανέλθουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, προς το τέλος Νοεμβρίου για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Σημειώνεται ότι η πορεία ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του EuroWorking Group. Όπως διαπίστωσαν πηγές της ευρωζώνης που μίλησαν στο ΑΠΕ έχει σημειωθεί «σημαντική πρόοδος», ωστόσο «παραμένουν κάποιες προκλήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα επήλθε συμφωνία για τα ζητήματα της διοικητικής μεταρρύθμισης, τις συντάξεις χηρείας και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ενώ ανοικτό έμεινε το θέμα των προνοιακών επιδομάτων, το οποίο συνδέεται με τα δημοσιονομικά του 2018.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM
Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM