Ντομπρόβσκις για αξιολόγηση: Εφικτή η συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου

Ντομπρόβσκις για αξιολόγηση: Εφικτή η συμφωνία έως τις 20 Μαρτίου Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα και οι θεσμοί θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου, εμφανίστηκε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Λισαβόνα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, ο κ. Ντομπρόβσκις σημείωσε ότι από την πλευρά της, η Κομισιόν θεωρεί εφικτή την επίτευξη συμφωνίας.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη να κρατηθεί εντός τροχιάς το πρόγραμμα και να μην προκληθεί εκ νέου χρηματοοικονομική αστάθεια στην Ελλάδα.

«Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι μια τελευταία προσπάθεια από όλες τις πλευρές, του θεσμούς, τους δανειστές και από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές για να διασφαλιστεί η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, μέχρι το Eurogroup (στις 20 Μαρτίου), κατέληξε.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM