Στις 12 Φεβρουαρίου το Apple Watch στην Ελλάδα

Στις 12 Φεβρουαρίου το Apple Watch στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Όπως αναφέρει το 9to5Mac, το σάιτ-παρατηρητήριο της Apple, το νέο φορετό gadget της Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει σε έξι νέες χώρες, από τις 11 Φεβρουαρίου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Όπως παρατήρησε το 9to5Mac, ήδη οι τοπικές σελίδες της Apple σε κάθε χώρα, έχουν ανεβάσει πληροφορίες για το Apple Watch, ενώ, εν αντιθέσει με το Ισραήλ, το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν και το Κατάρ, το ελληνικό σάιτ δείχνει ως ημερομηνία κυκλοφορίας του την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, χωρίς όμως να αναφέρει προτεινόμενη τιμή πώλησης.

Όπως φαίνεται από την επίσημη σελίδα της Apple στα Ελληνικά, το Apple Watch θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του (Sport, Edition και απλή). 

Με την προσθήκη αυτών των έξι χωρών, η Apple ανεβάζει τις χώρες στις οποίες είναι διαθέσιμο το Apple Watch στις 59, από τις 9 που ήταν αρχικά όταν πρωτοπαρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2015.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM