Τo νέο smartphone της Huawei, Mate S, "νίκησε" το iPhone της Apple

Τo νέο smartphone της Huawei, Mate S, "νίκησε" το iPhone της Apple Facebook Twitter
3

Προ ολίγου, στην σκηνή όπου η κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών Huawei παρουσιάζει τα προϊόντα της, στα πλαίσια της έκθεσης ηλεκτρονικών IFA, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, η ναυαρχίδα των smartphones της, ονόματι Mate S, κατάφερε να ζυγίσει μέσω της οθόνης του ένα... πορτοκάλι.

Τo νέο smartphone της Huawei, Mate S, "νίκησε" το iPhone της Apple Facebook Twitter

Το ανορθόδοξο αυτό εγχείρημα έγινε με σκοπό την επίδειξη της νέας τεχνολογίας Force Touch, με την οποία εξοπλίζει το Mate S η κινεζική εταιρεία, που αναγνωρίζει και αισθάνεται την πίεση που ασκεί το δάκτυλο του χρήστη στην επιφάνεια της οθόνης αφής του κινητού. Μια τεχνολογία που φημολογείται ότι θα εξοπλίζει τα νέα iPhone 6S, που θα παρουσιάσει στις 9 Σεπτεμβρίου η Apple.

Τo νέο smartphone της Huawei, Mate S, "νίκησε" το iPhone της Apple Facebook Twitter

Το εντυπωσιακών χαρακτηριστικών smartphone της Huawei, Mate S, με την οθόνη 5,5 ιντσών, που -εμφανώς- δανείζεται αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από τα iPhone, αναμένεται να διατεθεί στις ευρωπαϊκές αγορές από τις 15 Σεπτεμβρίου, με τιμές που θα ξεκινούν από τα €649 για την έκδοση με τα 32Gb αποθηκευτικού χώρου. 

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM