Polaroid Snap: η νέα ψηφιακή φωτογραφική που εκτυπώνει χωρίς μελάνι

Polaroid Snap: η νέα ψηφιακή φωτογραφική που εκτυπώνει χωρίς μελάνι Facebook Twitter
0

Η εταιρεία που όρισε το χώρο της στιγμιαίας φωτογραφίας, η Polaroid, με την 75ετή ιστορία, παρουσίασε στην διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών IFA που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, την Polaroid Snap. Μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 10 Megapixels και φακό με σταθερό διάφραγμα 2,8, που έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει αυτόματα τις φωτογραφίες που τράβηχθηκαν με αυτή, χωρίς να χρησιμοποιεί μελάνι.

Polaroid Snap: η νέα ψηφιακή φωτογραφική που εκτυπώνει χωρίς μελάνι Facebook Twitter

Η Polaroid Snap, που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2015, έναντι 99 δολαρίων, διαθέτει το σύστημα εκτύπωσης ZINK, που χρησιμοποιεί φωτογραφικό χαρτί, διαστάσεων 2 x 3 ιντσών, το οποίο περιέχει εντός του τέσσερα διαφορετικά χρώματα τα οποία 'ενεργοποιούνται' από ειδικό μηχανισμό ώστε να αποτυπώσουν την εκάστοτε πόζα.

Η νέα αυτόματη φωτογραφική στιγμιαίας εκτύπωσης της Polaroid, θα διαθέτει και υποδοχή για κάρτες SD έως 32Gb, που θα αποθηκεύουν τις φωτογραφίες οι οποίες -με βάση τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις της μηχανής- μπορούν να είναι είτε έγχρωμες, είτε ασπρόμαυρες, είτε "vintage" με χρώματα που παραπέμπουν σε ρετρό αισθητική. 

 

Τα ανταλλακτικά φωτογραφικά χαρτιά τεχνολογίας ZINK, θα κοστίζουν περίπου 25 δολάρια το πακέτο των 50.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ