Διέρρευσε το πρώτο βίντεο του iPhone 6S

Διέρρευσε το πρώτο βίντεο του iPhone 6S Facebook Twitter
0

Το έγκυρο MacRumοrs έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο του πολυαναμενόμενου iPhone 6S που διέρρευσε από ανώνυμη πηγή και φέρεται να απεικονίζει την συσκευή σε κατάσταση εκκίνησης και το εσωτερικό της. Όπως αναφέρει δε, το δημοσίευμα, η συσκευή φαίνεται να είναι αυθεντική αφού παρουσιάζει αρκετά εμφανείς σχεδιαστικές διαφορές με την παρούσα συσκευή iPhone 6. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες συσκευές iPhone 6S και iPhone 6S Plus, πρόκειται να παρουσιαστούν από τους ιθύνοντες της Apple σε κεντρικό κτίριο του Σαν Φρανσίσκο, με επικρατέστερη έως τώρα ημερομηνία την 9η Σεπτεμβρίου.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που ενδέχεται να δούμε στα νέα μοντέλα iPhone, περιλαμβάνουν την οθόνη με δυνατότηα ανίχνευσης της πίεσης που ασκεί ο χρήστης, ανανεωμένες κάμερες ανάλυσης 12MP με δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ, αλλά και τον νέο ισχυρό επεξεργαστή A9.

Δείτε τα επικρατέστερα σενάρια για τα χαρακτηριστικά του iPhone 6S, που συγκέντρωσε το MacRumors:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM