H Εύα Καϊλή απαντά για την επίθεση που δέχτηκε στην Αντίπαρο

H Εύα Καϊλή απαντά για την επίθεση που δέχτηκε στην Αντίπαρο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
8

Χθεσινή δημοσίευση στον ιστότοπο Indymedia ομάδα 7 ατόμων περιέγραφε την επίθεση στην Εύα Καϊλή σε σοκάκι της Αντίπαρου.

Ο χρήστης ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη μαζί με 6 ακόμη άτομα, ανέφερε πως πλησίασαν την ευρωβουλευτή η οποία ήταν μόνη της και άρχισαν να της επιτίθενται φραστικά.

Σήμερα η Εύα Καϊλή έδωσε τη δική της απάντηση για το περιστατικό το οποίο συζητήθηκε πολύ στα social media και προκάλεσε ποικίλα σχόλια. 

Αναλυτικά η απάντηση από τo προσωπικό της Facebook:

Διαβάζω τα εξής παράλογα σήμερα:
1.Αυτοαποκαλούμενος "Άνανδρος" ισχυρίζεται πως μου επιτέθηκαν (!) ..χωρίς να έχω καταγγείλει καμία επίθεση
2.Πως με εκδίωξαν από το νησί, στο οποίο παρέμεινα παραδόξως..
3.Πως έπρεπε να έχω "μπράβους" μαζί μου..κι ενώ δεν είχα, μετά τους συναντήσανε..(;!)
4.Πως μου επισήμανε πως οι κυβερνήσεις κλέβουν & ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό, ενα παιδάκι 15ετών μασώντας ένα σάντουιτς..όντως εκνευρισμένο γιατί άθελα μου χαμογέλασα με την χαριτωμένη εικόνα να έχω ξαφνιάσει 5-6 αγόρια και ένα συμπαθέστατο κορίτσι.
5.Διάλογος ελάχιστων λεπτών ήταν και όχι επίθεση.. Μου προκάλεσε μόνο θλίψη, γιατί είναι πραγματικά μεγάλες οι ευθύνες των πολιτικών και της εκπαίδευσης στην χώρα μας..
Ίσως πάλι φταίει η ζέστη..
Συγνώμη παιδιά..και Άνανδρε

H Εύα Καϊλή απαντά για την επίθεση που δέχτηκε στην Αντίπαρο Facebook Twitter
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σίγουρα αν της επιτέθηκαν φραστικά ή με όποιον άλλον τρόπο είναι κάτι κατακριτέο. Ωστόσο:1) Η λέξη συγγνώμη γράφεται με δύο "γ" όχι με ένα. Θα συμφωνήσω ότι είναι μεγάλες οι ελλείψεις της εκπαίδευσης.(Είναι και ευρωβουλευτής τρομάρα της)2) Όσον αφορά το σχόλιο του 15χρονου με το σάντουιτς, αυτό σημαίνει ότι έχει να φάει επειδή τρώει κάτι εκείνη τη στιγμή ή ότι δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα;Δικαίωμά της να απαντήσει, σίγουρα, αλλά η απάντησή της μοιάζει με απάντηση μικρού παιδιού κι όχι ενήλικου, εκλεγμένου εκπροσώπου του ελληνικού λαού. Αυτό για να δουν κάποιοι ότι δε στέλνουμε στα ευρωκοινοβούλια και στις κυβερνήσεις άτομα επειδή εμφανισιακά μας αρέσουν.
Καλά που έγραψε τη συγγνώμη με ένα γ, για να έχεις και συ κάπου να βασίσεις την επιχειρηματολογία σου! Κατά τα λοιπά, η απάντησή της δεν μου μοιάζει καθόλου με μικρού παιδιού, ίσα ίσα που είναι στο σωστό τόνο, δεδομένης της κατάστασης που αντιμετώπισε με το ουγκ του Indymedia. Και που καταδέχτηκε να απαντήσει, πολύ είναι. Και ναι, είναι κούκλα και τα λέει. Γι' αυτό τη στείλαμε στην Ευρωβουλή. Φιλάααααααακια!
Άλλο είναι σωστό κι άλλο γίνεται δεκτό λόγω συνήθειας να γράφεται έτσι. Περίεργο Yannis πάντως που απάντησες μόνο σε 'μένα αν και ο Dexterity έκανε ακριβώς το ίδιο σχόλιο με 'μένα. Έχεις κάποιο θεματάκι κι εσύ; Όσον αφορά την επιχειρηματολογία μου, είδα και την δική σου "Και ναι, είναι κούκλα και τα λέει. Γι' αυτό τη στείλαμε στην Ευρωβουλή. Φιλάααααααακια!"Δυστυχώς ψηφίζετε κιόλας. Δεν είναι να απορείς μετά γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Συν+Γνώμη ρε παιδιά. Έλεος δηλαδή! Εκτός αν πάμε με τη λογική του Γιάννη με ένα ν. Υποθέτω κι αυτό θα θεωρείται σωστό αν ο "μέγας" Μπαμπινιώτης δώσει το σύνθημα, ας ψάχνουμε δικαιολογίες επειδή δεν μας αρέσει η σωστή ορθογραφία.
Γιατι ασχοληστε με την εμφανηση..? Στο αθρο δεν βλεπω κατι για αυτο. Και οι δυο εκαναν τις διακοπες τους. Ο ενας απο τους δυο περασε την ποιο σημαντικη και αξεχαστη βραδια του καλοκαιριου του!!
Το ήξερα όταν διάβαζα την ανακοίνωση του "ανανδρου " ότι δεν ήταν πάνω από 15 χρόνων. Βέβαια είχα και μια επιφύλαξη γιατί και οι ενήλικες του "χωρου" αυτού, επιχειρηματολογια και λόγο δεκαπενταχρονου έχουν ως συνήθως.