Στα 420 ευρώ την εβδομάδα το όριο, αλλά οποιαδήποτε μέρα η ανάληψη

Στα 420 ευρώ την εβδομάδα το όριο, αλλά οποιαδήποτε μέρα η ανάληψη Facebook Twitter
1

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει πως για τη διευκόλυνση των καταθετών και των συνταξιούχων, από αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου, θα είναι δυνατή οποιαδήποτε από τις τρεις ημέρες η ανάληψη από τα γκισέ των τραπεζών (τις εργάσιμες ημέρες) ή από τα ΑΤΜ (όλο το 24ωρο)μέχρι τα 420 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα και όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση εάν από το περασμένο Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 μέχρι και σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 κάποιος δεν έχει προβεί σε ανάληψη μετρητών, θα μπορεί να κάνει ανάληψη μέχρι και 420 ευρώ οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Επίσης, εάν κάποιος είχε προβεί σε ανάληψη 60 ευρώ σε μετρητά το Σάββατο 25 Ιουλίου και σε άλλα 60 ευρώ την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015, τότε θα μπορεί να κάνει ανάληψη μέχρι 300 ευρώ οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Όπως τονίζεται στόχος είναι η διευκόλυνση των καταθετών και των συνταξιούχων, αλλά και η αποφυγή συνωστισμών στο τέλος της εβδομάδας για τη σωρευτική ανάληψη των καταθέσεων ή των συντάξεων τους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM
Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ήρθε η στιγμή πιστεύω κάποιος να πεί στις καλοκάγαθες γιαγιάδες οτι τα 1680 ευρώ το μήνα είναι το όριο που μπορόυμε να σηκώσουμε απο τον λογαριασμό μας αν και εφόσον υπάρχουν αυτά τα λεφτά στον λογαριασμό μας. Αν υπάρχουν. Δεν μας έδωσε αυτό το καλό παιδί (ο Αλέξης ντε) 1680 ευρώ το μήνα δωράκι.