H Apple λάνσαρε την υπηρεσία Apple Music

H Apple λάνσαρε την υπηρεσία Apple Music Facebook Twitter
0

H Apple εξέδωσε προ ολίγου μια νέα βερσιόν του λειτουργικού της (iOS 8.4) η οποία περιλαμβάνει και την ολοκαίνουρια υπηρεσία της Apple Music. Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία streaming μουσικής η οποία πρόκειται να ανταγωνιστεί εδραιωμένους παίκτες όπως το Spotify κ.α.

 

Η νέα υπηρεσία που εγκαθίσταται στο iPhone και το iPad μαζί με την αναβάθμιση λογισμικού, και έρχεται και για desktop εκδόσεις με την εγκατάσταση της αναβάθμισης του iTunes, θα συνοδεύεται από το μουσικό ραδιόφωνο Beats 1 και το κοινωνικό δίκτυο Connect.

H Apple λάνσαρε την υπηρεσία Apple Music Facebook Twitter

H νέα υπηρεσία της Apple θα διατίθεται δωρεάν για μια περίοδο 3 μηνών, ενώ με το πέρας της περιόδου, όσοι χρήστες επιλέξουν να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στον πλήρη μουσικό κατάλογο της Apple θα κληθούν να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή 6,99 €, ενώ η αντίστοιχη οικογενειακή συνδρομή ανέρχεται στα 10,99 € και ισχύει μέχρι και για 6 μέλη.

Η χρήση της υπηρεσίας εκτός από την υπάρχουσα συλλογή μουσικών κομματιών που διαθέτετε στο cloud, προσφέρει πρόσβαση και στον κατάλογο της Apple που αριθμεί συνολικά 30 και πλέον εκατομμύρια μουσικά κομμάτια.

 

Αυτό που κάνει την υπηρεσία Apple Music, αλλά και του online ραδιοφώνου Beats 1, να ξεχωρίζει είναι ότι η επιλογή των κομματιών δεν γίνεται από κάποιο αλγόριθμο αλλά από μουσικούς επιμελητές. Γεγονός που κάνει τη χρήση της ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και "ζωντανή".

H Apple λάνσαρε την υπηρεσία Apple Music Facebook Twitter

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε μεταξύ της Apple και της γνωστής σούπερ σταρ Taylor Swift, τελικά ο κατάλογις με τα albums της μεταξύ των οποίων και το '1989' θα είναι τελικά διαθέσιμα στο Apple Music, ενώ το Beats 1, θα φιλοξενήσει αύριο Τετάρτη, την πρώτη του συνέντευξη με τον EMINEM.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM