To Instagram ξεκινά να σπαμάρει τα email μας

To Instagram ξεκινά να σπαμάρει τα email μας Facebook Twitter
0

Άλλο ένα application που θεωρείτο διαφορετικό επειδή, μεταξύ άλλων, δεν ενοχλούσε τους χρήστες του με ανούσιες ειδοποιήσεις, θα ακολουθήσει την πεπατημένη του spamming των εισερχομένων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείο μας.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμά του ο Guardian, το Instagram, η εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών που συγκεντρώνει πάνω από 300 εκατομμύρια ενεργούς -και λαλίστατους- χρήστες σε μηνιαία βάση πρόκειται να ξεκινήσει τη μαζική αποστολή email που θα περιέχουν μια συλλογή με post όσων κάνουμε follow, τα οποία "χάσαμε" όσο δεν παρακολουθούσαμε το timeline μας.

Η νέα υπηρεσία θα ονομάζεται highlights, και θα μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο σύστημα ειδοποιήσεων που χρησιμοποιεί το Twitter, ενώ σκοπός της είναι να αυξήσει τις επισκέψεις καθώς και το χρόνο που περνούν οι χρήστες στην εφαρμογή παρουσιάζοντας τα updates με αντίστροφη χρονολογική σειρά. 

Με αυτό τον τρόπο, εκτιμούν οι αναλυτές, το Instagram θα φέρει αρκετό κόσμο στα timeline του, προκειμένου να εκτεθούν στο διαφημιστικό περιεχόμενο που προβάλεται εκεί και αποφέρει έσοδα στην εφαρμογή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το σύστημα ειδοποιήσεων 'highlights' του Instagram, που ακόμα βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, θα προσφέρει την δυνατότητα στους χρήστες να απεγγραφούν ώστε να μην το λαμβάνουν, εφόσον δεν το επιθυμούν.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM