To Facebook προσθέτει τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων στον Messenger

To Facebook προσθέτει τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων στον Messenger Facebook Twitter
1
To Facebook προσθέτει τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων στον Messenger Facebook Twitter

Προκειμένου να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως το Skype της Microsoft και το FaceTime της Apple που προσφέρουν αντίστοιχη υπηρεσία, το Facebook ενεργοποίησε σήμερα τη δυνατότητα δωρεάν βιντεοκλήσεων μεταξύ χρηστών, με το πάτημα ενός κουμπιού εντός της εφαρμογής.

Η υπηρεσία βιντεοκλήσεων του Facebook Messenger, με τους 600 εκατομμύρια χρήστες, ενργοποιήθηκε σε 18 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και λειτουργεί σε όλες τις βερσιόν της εφαρμογής για iOS και Android.

To Facebook προσθέτει τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων στον Messenger Facebook Twitter

Η ανακοίνωση του Facebook, αναφέρει ότι η υπηρεσία παρέχει δωρεάν βιντεοκλήσεις σε υψηλή ευκρίνεια μεταξύ χρηστών σε όλο τον κόσμο ακόμα και μεταξύ συσκευών που διαθέτουν διαφορετικά λειτουργικά, ενώ, παράλληλα, υπενθυμίζει ότι όταν γίνεται χρήση της σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ισχύουν οι χρεώσεις δεδομένων κάθε παρόχου.

Επιπρόσθετα, αναφέρει οτι η εφαρμογή πρόκειται να προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα εικόνας των βιντεοκλήσων ανάλογα με την ισχύ και την ποιότητα σήματος μεταξύ χρηστών, εφόσον κάνουν χρήση mobile internet από το κινητό τους.

Παρακολουθήστε το επεξηγηματικό video της νέας υπηρεσίας βιντεοκλήσεων του Messenger, που ανάρτησε προ ολίγου το Facebook:

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια