Σεισμός

Stratos: αυτή είναι η hi-tech πιστωτική κάρτα του μέλλοντος

Stratos: αυτή είναι η hi-tech πιστωτική κάρτα του μέλλοντος Facebook Twitter
Η νέα πιστωτική κάρτα της STRATOS (φωτό: The Verge)
2

Διαθέτει ίδιο ακριβώς μέγεθος με μια συμβατική χρεωστική/πιστωτική κάρτα, όμως η νέα πιστωτική κάρτα της start up εταιρείας Stratos είναι εξοπλισμένη με bluetooth, μπαταρία και τεχνολογία αφής και αντί για έναν λογαριασμό μπορεί να συνδεθεί με όσους λογαριασμούς επιθυμεί ο κάτοχός της, καταργώντας επί τους ουσίας όλες τις υπόλοιπες πιστωτικές.

Η νέα πιστωτική κάρτα - πασπαρτού της Stratos, εναργοποιείται μέσω της αφής και συνδέεται με την ειδική εφαρμογή για smartphone η οποία εξασφαλίζει στον κάτοχό της ότι δεν θα μπερδέψει τον λογαριασμό που χρησιμοποιεί για να πληρώσει.

H κάρτα της Stratos που κυκλοφόρησε σήμερα, μπορεί να κρατήσει έως τρεις λογαριασμούς ταυτόχρονα στη μνήμη της και μέσω της εφαρμογής, που υπόσχεται ασφάλεια τραπεζικού επιπέδου, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει σε μια από τις τρεις θέσεις της μνήμης της, όποιο τραπεζικό λογαριασμό επιθυμεί, ενεργοποιώντας τον με ένα διπλό tap στην ανάλογη θέση.

Η κάρτα υποστηρίζει τις ανέπαφες συναλλαγές και είναι συμβατή με όλα τα σύγχρονα συστήματα συναλλαγών εκτός από τα 'παραδοσιακά' συστήματα με αναγνώριση μικροτσίπ ή κωδικού PIN, αναφέρει το BBC.

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της πολλά υποσχόμενης τεχνολογίας που συμπυκνώνει η νέα κάρτα Stratos που θα παράσχει όλες τις παραπάνω ευκολίες έναντι μιας 'τσουχτερής' ετήσιας συνδρομής των 87 ευρώ:

Τech & Science
2

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ακόμη ένα βήμα προς την Νέα Εποχή του αντιχρίστου,οπότε και θα επικρατούν οι αχρήματες συναλλαγές,με απώτερο σκοπό την αντικατάσταση όλων αυτών των καρτών από ένα μικροτσίπ εμφυτευμένο κάτω από το δέρμα,χωρίς το οποίο δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε ή να πωλούμε,όπως προφήτευσε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη.Όλη αυτή η σύγχρονη τεχνολογία δεν στοχεύει στο να μας διευκολύνει την ζωή(όπως παρουσιάζει το συγκεκριμένο σποτάκι),αλλά να μας εθίσει στη χρήση της,ώστε να δεχτούμε χωρίς αντίσταση το χάραγμα του Θηρίου και να σφραγιστούμε με το 666!Ας μας φωτίσει ο Θεός,ώστε,την κρίσιμη στιγμή,να αρνηθούμε το τσιπάκι και να μην πέσουμε στην παγίδα του διαβόλου!
Αααα, #Βασίλη μου,βλέπω ότι έχεις το χούι με τη συνομωσιολογία περί Αντίχριστου! Κι εγώ θεώρησα, σε άλλο σχόλιο σου, ότι σαρκάζεις αυτές τις τρέλες και σου έβαλα ΝΑΙ!