Το Facebook 'κατακτά' το τηλεφωνικό καντράν των συσκευών με Android

Το Facebook 'κατακτά' το τηλεφωνικό καντράν των συσκευών με Android Facebook Twitter
5

Ένα από τα πλέον 'παραμελημένα' χαρακτηριστικά των smartphones είναι η λειτουργία τους ως τηλέφωνα και το Facebook θέλει να το αλλάξει και αυτό. Tουλάχιστον στα κινητά με λειτουργικό Android που εξαιτίας της ανοιχτής φύσης τους, επιτρέπουν επεμβάσεις σε αυτό τον τομέα, ενα αντιθέσει με το iOS.

Για το λόγο αυτό, κυκλοφόρησε μόλις στην Αμερική, προς το παρόν, έναν εναλλακτικό, έξυπνο dialer (σαν να λέμε τηλεφωνικό καντράν) που υπόσχεται να κάνει τις τηλεφωνικές κλήσεις ακόμη πιο ευέλικτες, συνδέοντας τις επαφές μας στο τηλέφωνο με αυτές του κοινωνικού δικτύου.

Όπως αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει την εφαρμογή στο Play Store της Google, το Hello, που για πολλούς αποτελεί άλλη μια απόπειρα δημιουργίας ενός "facebook phone', επιτρέπει την αναγνώριση κλήσεων μέσω internet, ακόμα κι όταν δεν έχουμε περασμένο έναν αριθμό στις επαφές μας.

Επιπρόσθετα, επιτρέπει το μπολκάρισμα ανεπιθύμητων κλήσεων, αλλά και το αυτόματο μπλοκάρισμα κλήσεων που έχουν ήδη "φάει πόρτα" από πολλούς χρήστες του Facebook, την αναζήτηση επαφών μέσω της βάσης δεδομένων του Facebook και αρκετές ακόμα λειτουργίες. 

Παρακολουθήστε το video παρουσίασης του νέου, πολλά υποσχόμενου dialer του Facebook: 

 

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM