Το Instagram ανανεώνει τους κανονισμούς λειτουργίας του

Το Instagram ανανεώνει τους κανονισμούς λειτουργίας του Facebook Twitter
0

Μόλις σήμερα το Instagram, ανανέωσε τους κανονισμούς λειτουργίας του για πρώτη φορά μετά από την εξαγορά του από το Facebook to 2012. 

Με απλό και κατανοητό τρόπο, αλλά και με αυστηρότερο τόνο σε σχέση με τους προηγούμενους, το Instagram, που συγκεντρώνει πλέον πάνω από 300 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, ξεκαθαρίζει κανονισμούς και όρους λειτουργίας που στο παρελθόν είχαν συγκεντρώσει πολλές φορές την κριτική χρηστών, γονέων και οργανώσεων προστασίας δικαιωμάτων των καταναλωτών.

Ανάμεσα στις πιο αξισημείωτες αλλαγές των επαναδιατυπωμένων κανόνων λειτουργίας της κοινότητας (που είναι διαθέσιμοι και στα Ελληνικά), το Instagram καθιστά σαφές τι μπορεί και τι δεν μπορεί να ποστάρει ένας χρήστης ώστε να μην θεωρηθεί πορνό, ή οτι δεν προάγει την τρομοκρατία και τη ρητορική μίσους προς άτομα με βάση το χρώμα ή τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Ολόκληρο το ανανεωμένο κείμενο των νέων κανονισμών του Instagram, μπορεί να βρεθεί σε αυτό το σύνδεσμο.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM