Έρχονται τρία νέα μοντέλα iPhone το 2015

Έρχονται τρία νέα μοντέλα iPhone το 2015 Facebook Twitter
1
Έρχονται τρία νέα μοντέλα iPhone το 2015 Facebook Twitter
Τρία νέα μοντέλα iPhone το Φθινόπωρο του 2015

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία νέα μοντέλα iPhone ετοιμάζει η Apple για το Φθινόπωρο του 2015, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Ταϊβανέζικη εφημερίδα Digitimes, επικαλούμενη εσωτερικές πληροφορίες από πηγές που δεν κατονομάζει. 

Κατά την προσφιλή της τακτική και με βάση τις παρουσιάσεις προηγούμενων ετών, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τις ανανεωμένες βερσιόν των δημοφιλών της μοντέλων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, με την προσθήκη του γράμματος S, περί τα τέλη του Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.

Έρχονται τρία νέα μοντέλα iPhone το 2015 Facebook Twitter
Σύγκριση όλων των μοντέλων των δύο τελευταίων γενεών iPhone.

Έτσι, τα νέα μοντέλα iPhone 6S και 6S Plus, θα περιέχουν τον ανανεωμένο επεξεργαστή A9 και νέες οθόνες τεχνολογίας LTPS που θα κατασκευάσουν οι LG, Japan Display και Sharp, ενώ εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και τρίτη πιο προσιτή βερσιόν, το iPhone 6C, που θα έχει οθόνη 4 ιντσών και τον παλαιότερο επεξεργαστή Α8.

 

Όλα τα νέα μοντέλα, θα είναι εξοπλισμένα με Gorilla Glass και, ενδεχομένως, με ανανεωμένη κάμερα με τριπλούς αισθητήρες που θα απεικονίζει με μεγάλη ακρίβεια τα χρώματα σε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ την κατασκευή τους θα αναλάβουν η Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) και η Pegatron.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια