Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Snapchat

Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Snapchat Facebook Twitter
Οι πρωταγωνίστριες της σειράς του Snapchat, "Literally Can't Even"
2

Μια νέα σειρά με τίτλο "Literally Can't Even", πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι περιεχομένου Discover, που λάνσαρε μόλις η δημοσφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Snapchat, αναφέρει το Hollywood Reporter.

Τα επεισόδια της νέας κωμικής σειράς, που θα εξαφανίζονται από την υπηρεσία ένα 24ωρο μετά το ανέβασμά τους, στα πρότυπα της λειτουργίας του Snapchat, γραφουν η Sasha Spielberg, κόρη του πασίγνωστου αμερικανού σκηνοθέτη Steven, και η Emily Goldwyn, κόρη του παραγωγού του Χόλιγουντ John Goldwyn, οι οποίες και πρωταγωνιστούν, παίζοντας τους εαυτούς τους.

Κάθε επεισόδιο της σειράς θα έχει δiάρκεια 5 λεπτών, και θα να ανεβαίνει κάθε Σάββατο στο κανάλι Discover του Snapchat, ενώ θα διαγράφεται 24 ώρες μετά, όπως ακριβώς λειτουργεί η υπηρεσία Discover αλλά και η εφαρμογή Snapchat, όσον αφορά στην λειτουργία ανταλλαγής συντομων μηνυμάτων. 

Τech & Science
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια