Διαθέσιμα Outlook και Office για smartphones και tablets

Διαθέσιμα Outlook και Office για smartphones και tablets Facebook Twitter
Διαθέσιμα για κατέβασμα από σήμερα τα δημοφιλή προγράμματα της Microsoft, στις πιο δημοφιλείς συσκευές.
0

Πλούσια ημέρα σε ανακοινώσεις για την Microsoft, αλλά και ενθουσιασμού για τους χρήστες των προϊόντων της, αφού μόλις κυκλοφόρησε δύο από τα πλέον δημοφιλή λογισμικά της για smartphones και tablets με λειτουργικά Android και iOS.

Αναλυτικά, από σήμερα διατίθεται για κατέβασμα σε συσκευές Android το πολύ δημοφιλές πρόγραμμα Office της Microsoft που περιέχει το Word, το Powrpoint και το Excel, τα οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από το Google Play Store. Παρόλα αυτά για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα πργράμματα θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο Office 365.

Παράλληλα, από σήμερα διατίθεται για δωρεάν κατέβασμα η official έκδοση του Outlook, του προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, για συσκευές της Apple με το λειτρουργικό iOS, ενώ και οι χρήστες συσκευών Android θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση του πως λειτουργεί το Outlook, μέσω της δοκιμαστικής έκδοσής του που κυκλοφορέι σήμερα.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή της Microsoft, εκφράζει τη νέα πολιτική της εταιρείας κάτω από την ηγεσία του Satya Nadella, η οποία στοχεύει στη διάθεση όλων των προγραμμάτων της για τις πιο δημοφιλείς συσκευές, ανεξάρτητα απ' το εάν 'τρέχουν' με λειτουργικό Windows.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM